hatzis logo

Πέρασαν 50 χρόνια από τότε που η Χατζής Collections κατασκεύασε το πρώτο κρεβάτι. Η μακρόχρονη πείρα και η τεχνογνωσία την κατατάσσει στις πρώτες θέσεις των εταιρειών που ειδικεύονται στον χώρο, πράγμα που αποδεικνύεται τόσο από τις αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων της όσο και από την προτίμηση μεγάλου αριθμού πελατών. Οι δημιουργίες της διακρίνονται για τον σχεδίασμά τους που είναι απόλυτα εναρμονισμένος με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και προσαρμοσμένος στο προσωπικό σας γούστο. Η σφυρήλατη-μπρούτζινη κατασκευή τους προσδίδει ξεχωριστή προσωπικότητα στο χώρο σας.

Η αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών από την εγχώρια και διεθνή αγορά σε συνδυασμό με τις υψηλές προδιαγραφές παραγωγής, έχουν σαν αποτέλεσμα την διαρκή ποιοτική εξασφάλιση των προϊόντων της,

Οι κατασκευές της είναι απόσταγμα μελετών από πεπειραμένο, εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει την εκτέλεση του οράματος σας από τον αρχικό σχεδίασμά μέχρι την υλοποίησή του, με ταχύτητα και λογικό κόστος ακόμη και στις πιο δύσκολες κατασκευές.

Κρατήστε τα για Πάντα! 

Καλάθι
el
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο