Warning: The magic method Preloader_Plus\Preloader_Plus::__wakeup() must have public visibility in /home/luxury-geohome.gr/public_html/wp-content/plugins/preloader-plus/inc/preloader-plus.php on line 94

Warning: The magic method Preloader_Plus_Pro\Preloader_Plus_Pro::__wakeup() must have public visibility in /home/luxury-geohome.gr/public_html/wp-content/plugins/preloader-plus/preloader-plus-pro/inc/preloader-plus-pro.php on line 59
Ταπετσαρίες - Luxury Geohome
romo white

Ταπετσαρίες Τοίχου.

Μινιμαλιστική τάση στις κουρτίνες.

Δεν είναι μυστικό ότι ο μινιμαλισμός έχει διαδώσει την επιρροή του στις επερχόμενες τάσεις και το 2022 δεν αποτελεί εξαίρεση. Το μινιμαλιστικό στυλ μπορεί να προσεγγιστεί σε οποιοδήποτε στοιχείο του εσωτερικού σχεδιασμού, ακόμη και στις κουρτίνες.

Επιπλέον, μια τέτοια επιλογή κουρτίνας θα ταιριάξει απόλυτα σε οποιοδήποτε στυλ λόγω της απλότητάς του σε σχήμα (ραφή) αλλά και σε χρώμα. Εάν μια τέτοια ιδέα σας ταιριάζει, σας προτείνουμε να προσέξετε τις ακόλουθες πτυχές για την επίτευξη ενός μινιμαλιστικού αποτελέσματος:

Απλότητα. Απορρίψτε σύνθετες δομές και επιλέξτε λακωνικά σχέδια που ολοκληρώνουν την εικόνα και δεν την καταστρέφουν με πληθώρα χρωμάτων και σχημάτων.

Λειτουργικότητα. Επιλέξτε κουρτίνες που θα εξυπηρετήσουν το σκοπό τους πρώτα απ’όλα, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε, είτε πρόκειται για να διαφωτίσετε το δωμάτιο ή το αντίθετο.

Ουδετερότητα. Εξετάστε ουδέτερα χρώματα, όπως γκρι, μπεζ ή κλασικό λευκό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πιο τολμηρές αποχρώσεις, όπως χαλαρωτικό μπλε ή απαλό πράσινο.

Οι έμπειροι interior designer μας θα σας συμβουλέψουν  ώστε να επιτύχετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα για το χώρο σας!

Καλάθι
el
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο