Κουρτίνες by Geohome


Κατά Το Σχεδιασμό Ενός Καθιστικού Μην Ξεχνάτε Μια Τόσο Σημαντική Λεπτομέρεια Όπως Τα Υφάσματα Των Παραθύρων. Οι Σύγχρονες Κουρτίνες Ισορροπούν Μεταξύ Λειτουργικότητας Και Αισθητικής, Καθώς Όχι Μόνο Ρυθμίζουν Το Φυσικό Φως, Αλλά Προσθέτουν Υφή Και Χρώμα Στο Εσωτερικό Του Χώρου.


Διαμορφώστε τον χώρο σας καλύτερα από ποτέ με την ιδανική ραφή κουρτίνας που θα ανανεώσει και θα αναδείξει κάθε σημείο του σπιτιού σας !

Επιλέξτε την ραφή κουρτίνας που σας εκφράζει ! Πάντα με στυλ και αίσθηση πολυτέλειας !

Ραφή τρουκς με φάσα
.jpg

Μινιμαλιστική τάση στις κουρτίνες.

Δεν είναι μυστικό ότι ο μινιμαλισμός έχει διαδώσει την επιρροή του στις επερχόμενες τάσεις και το 2022 δεν αποτελεί εξαίρεση. Το μινιμαλιστικό στυλ μπορεί να προσεγγιστεί σε οποιοδήποτε στοιχείο του εσωτερικού σχεδιασμού, ακόμη και στις κουρτίνες.

Επιπλέον, μια τέτοια επιλογή κουρτίνας θα ταιριάξει απόλυτα σε οποιοδήποτε στυλ λόγω της απλότητάς του σε σχήμα (ραφή) αλλά και σε χρώμα. Εάν μια τέτοια ιδέα σας ταιριάζει, σας προτείνουμε να προσέξετε τις ακόλουθες πτυχές για την επίτευξη ενός μινιμαλιστικού αποτελέσματος:

Απλότητα. Απορρίψτε σύνθετες δομές και επιλέξτε λακωνικά σχέδια που ολοκληρώνουν την εικόνα και δεν την καταστρέφουν με πληθώρα χρωμάτων και σχημάτων.

Λειτουργικότητα. Επιλέξτε κουρτίνες που θα εξυπηρετήσουν το σκοπό τους πρώτα απ’όλα, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε, είτε πρόκειται για να διαφωτίσετε το δωμάτιο ή το αντίθετο.

Ουδετερότητα. Εξετάστε ουδέτερα χρώματα, όπως γκρι, μπεζ ή κλασικό λευκό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πιο τολμηρές αποχρώσεις, όπως χαλαρωτικό μπλε ή απαλό πράσινο.

Οι έμπειροι interior designer μας θα σας συμβουλέψουν  ώστε να επιτύχετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα για το χώρο σας!

Ανακαλύψτε την υπέροχη συλλογή υφασμάτων ROMO

ROMO otelie 26
Δείτε τα μοναδικά υφάσματα της συλλογής ROMO.

Βρείτε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων κουρτίνας στα καταστήματά μας 

ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ έπιπλα κύρους Ακτή Δυμαίων 80, Πάτρα & ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Luxury collection Γούναρη 19α, Πάτρα.

Καλάθι
el
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο