χρειάζεστε βοήθεια;

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να δημιουργήσετε μαζί έναν πολυτελή χώρο, τον χώρο των ονείρων σας !

Λατρεύουμε να καινοτομούμε!

Φανταστείτε την αίσθηση ενός σπιτιού που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στο lifestyle σας και να εκφράζει την προσωπικότητά σας. Όταν συνδυάζετε ένα ευχάριστο χρωματικό σχήμα, άνετο και λειτουργικό χώρο, ιδανικό φωτισμό και έξυπνη αποθήκευση, αποκτάτε απολαυστικές εμπειρίες σπιτιού και πιο χαρούμενη ζωή.Οι Interior Designers μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μαζί τον χώρο των ονείρων σας.

interior
design

Ακολουθώντας 3 απλά βήματα

ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Το πρώτο βήμα είναι μια συζήτηση στο κατάστημα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε τις αρχικές σας ιδέες, τις ανάγκες αλλά και τις προτιμήσεις σας.

ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Μαζί θα δημιουργήσουμε το δικό σας μοναδικό χώρο, συχνά ενσωματώνοντας τα έπιπλα που ήδη έχετε ή για μία καινούρια ολοκληρωμένη πρόταση με απεικόνιση του χώρου σας σε 3D σχεδιαστικό πρόγραμμα… για να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Μαζί θα επιλέξουμε τις σωστές διαστάσεις, τα καταλληλότερα υλικά και χρώματα, σύμφωνα πάντα με το ύφος, την προσωπικότητα, τις ανάγκες σας, τις συνήθειες αλλά και τις δυνατότητές σας με γνώμονα πάντα τις διαστάσεις του χώρου σας.

question 2039120 1920

Τα έπιπλα δεν είναι απλώς έπιπλα. Είναι ο τρόπος που επιλέγεις να ζεις τη ζωή σου. Οι διακοσμητές μας, με μεγάλη εμπειρία και γνώση για το χώρο και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, είναι εδώ για να προτείνουν τη καλύτερη επιλογή για εσάς.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Όσο μικρές ή μεγάλες κι αν είναι οι ανάγκες σας για ανανέωση, μπορούμε να τις συζητήσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί λύσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

Μια ξεχωριστή υπηρεσία που σας προσφέρεται εντελώς δωρεάν, εφόσον καταλήξετε στην ολοκλήρωση της συνεργασίας μας.

Με μία επίσκεψη σε ένα από τα 3 καταστήματα μας, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά, την ποιότητα των επίπλων μας και να  μάθουμε τις ανάγκες αλλά και τις προτιμήσεις για τον εξοπλισμό του χώρου σας.

Δημιουργούμε ζεστές ανθρώπινες σχέσεις που κρατάνε για χρόνια. Κι αυτό ξεκινά από τους ανθρώπους που είναι εδώ για την εξυπηρέτησή σας.

Υπηρεσία design
Καλάθι
el
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο