Τα "Calia Italia" ήρθαν στην Πάτρα !

3

Μοναδικό design και υψηλή αισθητική
στο κατάστημα "Έπιπλα Κύρους Γεωργιόπουλος", στην Ακτή Δυμαίων 80.

Το μοναδικό design, η άνεση και η υψηλή αισθητική είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του εκλεπτυσμένου ιταλικού brand Calia Italia.

Τα ευέλικτα και μοντέρνα σαλόνια Calia Italia προσφέρουν λύσεις τόσο σε σταθερούς και γωνιακούς καναπέδες όσο και σε πολυθρόνες. Από την εμπειρία και τον καταξιωμένο επαγγελματισμό των μάστερ craftsmen της Calia Italia δημιουργούνται καναπέδες και πολυθρόνες εξαιρετικής κομψότητας με ιδιαίτερα σύγχρονο και επιβλητικό design, που μπορούν να επενδυθούν με υπέροχα υφάσματα ή φυσικό δέρμα με άψογο φινίρισμα σε πρωτότυπες και μοναδικές συνθέσεις.

Επιλέγοντας ένα σαλόνι Calia Italia με ηλεκτρονικούς μηχανισμούς ανάκλησης relax σε πλάτη και ανύψωσης στα πόδια, απλαμβάνετε το προνόμιο ενός άνετου και φιλόξενου καθίσματος. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα αύξησης του βάθος του μαζί με το ύψος της πλάτης, κατάλληλο για διάφορους σωματότυπους, μέσω των μηχανισμών πολλών θέσεων στη πλάτη.

Ιδιαίτεροι σχεδιασμοί τόσο από αισθητικής όσο και από εργονομικής άποψης, τα Calia Italia καλωσορίζουν και στηρίζουν το σώμα σε με μια εμπειρία άνεσης που δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ πριν, καθώς το ιταλικό brand ερμηνεύει τον δυναμισμό της σύγχρονης ζωής και τη μετατρέπει σε μια διαφορετική εμπειρία άνεσης με σχεδιασμούς που υπόσχονται να κλέψουν την παράσταση.

Δείτε όλη τη συλλογή στον εκθεσιακό χώρο του καταστήματος “ΕΠΙΠΛΑ ΚΥΡΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ” στην Ακτή Δυμαίων 80 και αφήστε τους ειδικούς να σας μυήσουν στην ιταλική φινέτσα!

Έπιπλα Κύρους Γεωργιόπουλος
Ακτή Δυμαίων 80, Πάτρα - τ.: 2610331530
luxury-geohome.gr

Γεωργιόπουλος Έπιπλα Κύρους Ακτή Δυμαίων 80, Πάτρα 1
1sinis 00047
Καλάθι
el
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο