Η Temperley London στο κατάστημα
«Έπιπλα Κύρους Γεωργιόπουλος»

1921 ROMO PHOENIX SHOT 4 MAIN 3649 LSCAPE

Το κορυφαίο βρετανικό label σαγηνεύει με τις στόφες και τις
ταπετσαρίες του αναβαθμίζοντας κάθε γωνιά του σπιτιού

Με οικογενειακή παράδοση πάνω από 50 χρόνια στον χώρο του επίπλου, το καταξιωμένο κατάστημα των Ελπίδας και Χρυσάνθης Γεωργιοπούλου αποκαλύπτει ένα ακόμα δέλεαρ που θα ανανεώσει τους χώρους μας: Παρουσιάζει τη συλλογή Temperley London από την εταιρία Romo fabrics, μια κορυφαία αγγλική εταιρία που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά το κατάστημα “Έπιπλα Κύρους Γεωργιόπουλος” στην έκθεση της Ακτής Δυμαίων 80.

Πρόκειται για την αφετηρία ενός όμορφου νέου κεφαλαίου, όπου η μόδα και το interior design σμίγουν.

Ονειρικά prints, ρομαντικά κεντήματα και απολαυστικά υφάσματα που συναρπάζουν τις αισθήσεις. Κάθε σχέδιο είναι εντελώς μαγευτικό, καλώντας μας σε μια χώρα των θαυμάτων του μοτίβου, του χρώματος και της υφής.

Σε style μποέμικης μεγαλοπρέπειας, ακαταμάχητα απαλά βελούδα, πολυτελή σατέν, χαριτωμένα κεντήματα και εκκεντρικά ζακάρ, που διαθέτουν ιδιαίτερα σχέδια και αφηγούνται τη δική τους ιστορία μύθων και θρύλων.

Επιπλέον, μια καθηλωτική ανθολογία από φανταστικές ταπετσαρίες τοίχου, ερμηνεύει ξανά τη φινέτσα της υψηλής ραπτικής και τις λεπτές εκτυπώσεις από ένα ύφασμα Temperley.

Οι εξαιρετικές λεπτομέρειες και τα πολυτελή φινιρίσματα φέρνουν την αίγλη της πασαρέλας στους τοίχους. Λαμπερές κηλίδες από λεοπάρ, ανθισμένα λουλούδια, περίπλοκα ψαλίδια, αιωρούμενες μαϊμούδες και λεοπαρδάλεις που χορεύουν, δεν είναι παρά μερικές από τις μαγικές δημιουργίες που ζωντανεύουν σε αυτή την εντυπωσιακή συλλογή.

Αντλώντας έμπνευση και αυτοπεποίθηση μεσα από τη σειρά Temperley London, το Lavinia Wallcoverings είναι μια επιμέλεια σχεδίων που θα ανεβάσουν το σπίτι και θα συναρπάσουν όλους όσους περιβάλλουν.

Το κατάστημα “Έπιπλα Κύρους Γεωργιόπουλος” προκαλεί το κοινό να δημιουργήσουν μαζί το σπίτι των ονείρων του. Το σπίτι που πραγματικά αξίζει στον καθένα μας, ως πολύτιμο κομμάτι της ζωής μας.

Έπιπλα Κύρους Γεωργιόπουλος
Ακτή Δυμαίων 80, Πάτρα - τ.: 2610331530
luxury-geohome.gr

Γεωργιόπουλος Έπιπλα Κύρους Ακτή Δυμαίων 80, Πάτρα 1
1sinis 00047
Καλάθι
el
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο